fbpx

Posebno mesto v našem podjetju pripada Zenepe – drobni svetlolaski, ki z izjemno prizadevnostjo in pozitivno energijo vestno skrbi za naše kupce na ljubljanski pokriti tržnici.

Zenepe je postala del naše ekipe pred več kot šestnajstimi leti.

Kmalu po tem, ko se je na domači kmetiji začela predelava mleka, sta Žuža in Milan na ljubljanski tržnici odprla prvo prodajalno. V začetku sta delo na kmetiji, v sirarni in novo odprti trgovini opravljala sama, kmalu pa se je izkazalo, da bosta potrebovala pomoč. Čeprav sta težko verjela, da bosta našla nekoga, ki bo razumel njuno vizijo ter z njima delil srčnost in predanost, ki sta ju čutila, jima je to uspelo.

Zenepe, ki je bila takrat že izkušena prodajalka, je sprejela ponujeno priložnost in vse do danes ostala del naše ekipe. Njena predanost skupnemu delu je nedvomno pripomogla k temu, da ji je skozi leta z našimi kupci uspelo vzpostaviti prav poseben odnos.

Čeprav smo v kasnejših letih odpirali večje prodajalne, kjer je delo morda lažje kot v naši najmanjši trgovini, si je Zenepe vedno želela ostati na pokriti tržnici.

V mali, a prijetni trgovinici s svojo pozitivno energijo ustvarja prav posebno vzdušje.

Njen svojevrsten odnos s strankami vsako leto občutimo tudi v času dopustov. Ko si Zenepe v poletnem času vzame nekaj prostih tednov in jo nadomesti eden od domačih, običajno naleti na žalostne, včasih že malce jezne odzive strank, ki si njeno odsotnost razlagajo narobe in nam vedno znova razlagajo, da takšne prodajalke ne bi smeli odpustiti. Ob zagotovilu, da se gospa Zenepe po zasluženem dopustu vrne, se strasti seveda takoj pomirijo.

Imeti sodelavce, ki delajo z veseljem in spoštovanjem ter občutijo pripadnost skupni zgodbi, ni samoumevno, zato smo za to še posebej hvaležni.

Zenepe, hvala!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.